неделя, 10 юли 2016 г.

My Favourite Covers #3

  Тъй като така се получи, че не знам какво да постна, реших най-сетне, че е ред на този пост с Любими корици №3, за които ми беше нужно време да ги...събера. Смятам, че се получи добре, тъй като макар и да не харесвам всички книги, а някои да не съм ги прочела, кориците са просто уникални.

28692897

  Колкото и да не ми харесва книгата, толкова ми харесва корицата й! Това е една уникална корица! Не мога дори да опиша колко съм влюбена в нея и как тя е може би една от причините да не мразя самата книга. Все още предполагам, че ако я препрочета може и да ми хареса, но максимум за 3 звезди, което при мен е много ниско.
Но корицата е Я-КА!


Книгата ми хареса толкова много, че и разделител да имаше и него щях да харесам също толкова, колкото корицата и книгата и всичко в нея!


На българската корица за zoom-нали пръстените до толкова, че приличат на обръчи, но тази корица е просто уникална- семпла, красива, с хубави пръстени (а аз обожавам пръстени) и да, просто е супер!


Осъзнавам, че днешните ми коментари не са никак адекватни, но е така, когато говоря за нещо мое любимо. Тази е една от кориците, които много харесвам, понеже е дори по-хубава от оригинална, по мое мнение поне. Хем ми изглежда по-тайнствена, хем с по-такива мотиви, свързани със самата история.


А това е най-уникалното нещо от всички тази година! Чак ме е яд, че я имам на английски, защото и тази корица е У-НИ-КАЛ-НА!


Много харесвам тази корица. Невероятно красива и сладка е! Да не говорим колко много харесвам как са излезли краката на модела. Много ми харесва.


Без коментар тук. Всичко в книгата е просто перфектно!


Моментът на признанието настъпи- прочетох първата, за да се сдобия с втората, понеже тази червена корица ми се наби на очи в мига, в който я видях и я пожелах ВЕД-НА-ГА!

30638768

Просто...просто как да не ти хареса тази корица? На пипане, на усещане, на картинка, толкова е хубавка! Толкова е сладка и се надявам книгата да ми хареса също толкова, колкото и корицата! (И без това се примирих, че няма да си спазя списъка за четене...)

29638341

 Последна, но не на последно място- тази е просто невероятна! Нямах намерение да я чета, но като я видях колко е красива и не се сдържах и сега само се надявам да ми харес-са!


  Окей, осъзнавам, че коментарите по кориците ми не са от най-блестящите, но как да ги коментирам, при положение, че са толкова хубави и аз повтарям едно и също? Просто...оставям ги тук, всеки да се взира в тях, колкото си иска и се надявам поне малко да ги харесвате, колкото и аз тях. В момента си подготвям пост за My Experience #2 TV Shows and Films Based on Books, но не знам кога ще го пусна, надявам се да е след нещо, което ще се надявам да наподобява ревю на Игра на тронове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...