неделя, 11 октомври 2015 г.

Fall time cozy Book TAG

  Можете ли да си представите, че успях да се установя на една книга днес и реших...да я заменя за компютър? Да не говорим, че днес си направих 3 чернови и реших никоя от тях да не публикувам, вместо това...ще направя този таг, за който благодаря на Ева.
  
1. Падащи листаСветът е пъстър - изберете книга с червени, оранжеви и жълти  нюанси на корицата

Firefight by Brandon Sanderson
2. Топъл пуловерНай - накрая е достатъчно студено, за да облечеш топла и удобна дреха - коя книга ви дава най - топлите потрепвания 

Ами сега... Всъщност не съм сигурна. Най-топли чувства...коя книга, която съм чела, ми е била изключително сладка...Проклятието на тигъра. Моментите между Рен и Келси или между нея и Кишан, винаги са ме сгрявали след всичките им проблеми.

3. Есенна буряВятър вие, дъжд се сипе - изберете любима книга или жанр, която бихте чели по време на буря 

Фентъзи. Най-вероятно ако има неспирна буря и излезем в дървена ваканция за изведтно време ще подхвана всички книги на Хари Потър, понеже са...обемни.

4. Свеж полъх: кой е героят, с когото искаш да се размениш

На подобен въпрос съм отговаряла и преди- Анита Блейк, понеже има голям избор от сили и е силна по характер.


5. Горещ ябълков сайдер: коя не толкова популярна книга заслужава повече внимание 

Среднощен ловец- поредицата на Джанин Фрост. Тя просто не е толкова популярна, а в Б-я са преведени само три книги и дъа...най-интересните части са останалите 4. Както и поредицата за Deadwood.

6. Палто, шал, ръкавици: сезонът е студен и е време да се покрием - коя е книгата с най - смущаваща корица, която криете от чуждите погледи

Смущаващите най-често са с някой друг разголен пич на тях, така да се изразя. Ама Сълзи от злато е дори с почти разголена мадама.

7. Тиквен пай: любима есенна храна.

Не знам всъщност. Нямам конкретна храна, която ям през сезоните, но сякаш китайското най ми се услажда по това време на годината.

Тагвам: Кая

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...