сряда, 11 октомври 2017 г.

Взимам си почивка

  Две седмици вече не съм пускала никакъв пост. Не е като да нямам заглавия и планове за публикации, по-скоро не ми се пише в блога, чета по-малко и по-бавно, защото съм превзета от тези дни в университета. Истината е, че имам доста свободно време, просто го прекарвам навън, което е доста странно, а когато съм в стаята гледам Fairy Tail, което си е много разсейващо. 
  Напоследък не си задържам вниманието достатъчно дълго на книгата, точно заради компютъра и анимето, но освен това някак си бързо губя интерес от четенето. Дали е някакъв странен reading slump или просто започвам да чета по-малко от обикновено нямам идея. Ще видим какво ще стане нататък, но засега не чета достатъчно, за да споделя ревю и не ми се пише достатъчно силно, за да направя нормален блог пост. Иронията е, че другия месец ще уча Blogging and the Personal Voice и идеята ми беше да пусна тогава новия блог, върху който работя, който ще бъде изцяло на английски.
  Както е тръгнало, обаче, може и да не стигна дотам. Това може да се окаже временно, може да отнеме дълго време. Нямам идея колко дълга ще бъде тази почивка, но със сигурност се нуждая от нея.
  Дори не мисля, че някой се интересува защо публикувам или защо не, честно казано, дори и да ми се е увеличила статистиката и да имам повече гледания, аз просто не се чувствам като блогър, който прави нещо значимо, особено на български. Наистина не знам как да го обясня, никога не съм се отказвала от писането само защото нямам отговор насреща, но там е работата, аз пиша за вас, читателите ми, но когато вас ви няма, а аз си водя монолози, които никой не чете и от които никой не се интересува...
  Това посто убива желанието ми, а аз не съм като някои блогъри и влогъри, които ще напишат нещо шокиращо в заглавието, само за да получат желания клик и +1 в статистиката. Аз искам всъщност написаното от мен да достигне донякъде.
  Пак се отклоних нещо. Мисълта ми беше, че си взимам почивка и няма да бъда наоколо известно време, но и без това никой реално не очаква постовете ми с нетърпение, така че...
  (За обсъждане на книга винаги може да се свържете с мен във фейсбук, инстаграм и Goodreads.)
  Но иначе...
   Sayonara, fellas!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...