понеделник, 23 май 2016 г.

Бебето е мое - Сюзън Елизабет Филипс

 Това е още една прекрасна книга на тази така талантлива авторка!
   Обичам книгите на Сюзън Елизабет Филипс, понеже те са изпълнени с много хумор, малко по-малко драма и много добре изразени отношения между героите, изграждането на такива и оправянето на някоя сложна семейна обстановка. 
  С лекият си стил на писане и не особено дългите глави, тя създава невероятни истории, които накрая могат да оставят и най-студеното сърце преизпълнено с топли чувства към героите и към самата книга.
  Историята на Джейн и Кал е много интересна. Срещат се по необичаен начин, но въпреки това са веднага привлечени един към друг. Макар и малко оплетените им отношения в началото те постепенно успяват някак си да се сработят, а чувствата идват с това.
  Истината обаче е, че никой от двамата не е предполагал, че ще се окаже с другия, най-вече защото не са своя тип. Но въпреки странните обстоятелства, покрай които се събират и двамата в крайна сметка откриват това, което винаги дълбоко в себе си са търсели.
  Д-р Джейн Дарлингтън е гениална физичка, която е готова на всичко (съвсем буквално) за да си има бебе и когато съдбата чука на вратата, тя я отваря широко за нея. Макар и да имаше малки трудности около всичко това, Джейн се справи с тях, дори и те да бяха в лицето на Кал Бонър, който не беше останал във възторг от начинът, по който беше изигран.
  Джейн е една силна героиня, от типа, който харесвам, понеже знае какво иска и как да го получи, а даже си го и взима. Макар и да не й харесват последиците от начало, тя не се дава без бой, а освен това умее да овладява силният характер на мъжа до себе си- нещо с което той не се е сблъсквал сред младите си гаджета.
  Кал Бонър е куотърбек на футболният отбор "Чикаго Старс", който, макар и да не си признава, е на средна възраст и не му остава още много на игрището. Понеже иска да се почувства млад или поне да поддържа тази илюзия около себе си, обичайните му гаджета не надвишават 22 години. С неговият избухлив характер и любовта му към добрият спор, не всяка жена може да го привлече, защото той се нуждае от някой достатъчно силен, за да бъде до него.
  Макар и да ми беше странно отначало да чета за връзка, която е основана основно на караници, постепенно ми стана много забавно и приятно да чета за тях двамата, а когато се включи и семейството му, с техните проблеми, книгата стана дори по-хубава, защото отново видяхме как двата вида двойки се опитват да оправят връзката си и да живеят заедно.
  Родителите на Кал са със сложна история дори те и след толкова много време, както и след определени събития засягащи третият им син (чиято книга е Знойни сънища и ще я докопам!), нещо във връзката им сякаш се пропуква...Или просто Лин решава, че е време да накара дългогодишният си съпруг да разбере, че ако не е била тя, сега той не би имал покрив над главата си.
  Обожавам начинът, по който две истории се преплитат в книгите на Сюзъм Елизабет Филипс и начинът, по който описва връзките от началото до щастливият им край. За кратко време тя се превърна в любимата ми авторка на съвременни любовни романи, защото самият й стил на писане, героите, сюжетите и връзките, които описва са уникални!
  Бебето е мое е една наистина лека, забавна и много приятна книга, която ще стопли сърцата ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...