четвъртък, 29 октомври 2015 г.

Creatures Of The Night Book Tag


  Наближава Хелуин, не съм си прочела още книгата и благодаря на Кая за тага.

1.Вампири - За да не се повтарям с някой, реших да напиша  Вампирите от Морганвил, които са от 15 книги и са една много хубава поредица, където главната героиня си остава човешки вундеркинд до последно.

2.Върколаци - Нощна сянка на Андреа Креймър, Лунен ловец и Горещо след полунощ

3.Зомбита - Анита Блейк и ловецът на вампири - тя е некромант все пак, няма книга без зомби
4.Духове - Чарли Дейвидсън- Първият гроб от дясно и така нататък 

5.Вещици/магьосници/заклинатели - Аз, вещицата ; Хари Потър- когато не знаеш какво да избереш, казваш първите две, които ти хрумнат. 

6.Феи - Мери Джентри и Треска на Карън Мари Монинг- Мери е изгубената принцеса на Тъмния двор, а Макайла е тясно обвързана със злите феиии муахахахха

7.Демони - Не искам да казвам всеизвестните Реливки, за това ще отбележа Хекс Хол и Аз, вещицата отново като в нея демоните не са главни, но пак са демони.

8.Ангели - Добре, имам всичко друго крилато, но не и ангели! Броим ли ангела в Братството, чието име нещо забравих и го обърках с Ласитър, защото пак е с Л? А, Hush, Hush.

9.Извънземни - Без колебание казвам Лукс!

10.Хора със свръхестествени способности - Скъпоценни камъни, Възмездителите, Мъглороден, Пътят на кралете и още. Имате ли представа колко е трудно да се намери книга, в която всъщност хората имат сили, но не са сложени под знаменател или да са наречени някак?

Тагвам Yulia K., Мели и Илияна

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...