събота, 16 януари 2016 г.

Totally Should've Tag


  Видях този таг от Alexa и реших да го направя, понеже не знам за какво да пиша. Така де, имам няколко идеи, но никоя не мога да завърша нещо.

  1. Със сигурност трябваше да има продължение



Исках веднага след това да видя следващата й история, макар да беше напълно завършена книгата, понеже не я чувствах чак толкова завладяваща, колкото ми изглеждаше, но пък беше много хубаво написана и красива, както и доста брутална за такива малки герои.
 
2. Със сигурност трябва да има spin-off поредица

  Ще посоча трилогията Аз, вещицата понеже много ми се иска да прочета нещо за или децата на Даяна и Матю или за Галоуглас и Болдуин.

3. Писател, който със сигурност трябва да напише повече книги



Първо ми идва наум Рейчъл Хокинс, нищо че има втора книга, просто ми се иска да прочета повече от една нейни нови книги или преведени или не, но също така се сещам и за Колийн Хоук, която е нова авторка и вече има 5 книги и пише 6-тата.

4. Герой, който със сигурност трябваше да бъде с някой друг

Тук ми е много трудно да взема страна, понеже не се сещам за книга, в  която двойките не са ми харесали, тъй като се опитвам всеки път да харесам този, който героинята си избере.

5. Със сигурност трябваше да завърши различно


 Със сигурност не трябваше да завършва така, както стана тук. Хич не ми хареса. Н. К. Джемисин има много необичаен и хубав стил на писане, но изобщо, ама изобщо не ми хареса как завърши тази книга. Беше толкова хубаво написана, толкова прекрасна и накрая...оплеска всичко.

6. Със сигурност трябва да има филм по нея

Много ми се иска да видя филм по Разбий ме. Доста ми е любопитно какво ще скалъпят и дали няма да подобрят Джулиет по някакъв начин.

7. Със сигурност трябваше да има сериал 


Не за друго, ама много искам да видя всички тези хубави, прекрасни, разкошни рокли "на живо" и да се ядосвам на Америка, гледайки я какво прави и просто...от Изборът би се получил една много хубава тийн драма.

8. Със сигурност трябваше да има само една гледна точка


Колкото и да харесвам книгата, щеше да е много по-добре да се разказва или от неутрална гледна точка или от името на момичето. Обикновено хич не харесвам книги с много гледни точки.

9. Със сигурност трябва да се смени корицата

Бас ловя, че много биха посочили Въглен в пепелта, но аз давам тази:

10. Със сигурност трябваше да оставят оригиналните корици

Защо не можеше Стоманено сърце да е с тази корица? Толкова по-хубава е.

11. Със сигурност трябваше да има само една книга

Тук отново се затруднявам, понеже не знам коя поредица не ми харесва толкова че...
Оп, само докато почнах да го пиша и се сетих!
Със сигурност тази поредица можеше да си остане и само като Вечна. Нататък Евър става толкова тъпа и наивна, та чак да се чудиш защо просто авторката не я е убила. Макар и много да се ядосвам, че Софт Прес са решили да не преведат последната книга. Поне да можех да видя края! 


Това беше тага. На мен лично ми е много интересен.
Тагвам: Yulia K., Илияна и Памела

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...