петък, 10 април 2015 г.

О като оргазъм- Алис Клейтън (#Old)

  Оказа се, че тази книга си има и продължение, което все още не съм прочела, но съм сигурна, че ще бъде също толкова добро, колкото първата част. 
  Първият път, когато видях книгата в книжарницата, за малко да прочета името на глас, което, естествено, щеше да предизвика буен смях от околните, но за щастие се сдържах на време.
  И два месеца по-късно успях да си взема книгата и я прочетох сравнително бързо, докато бях на училище при това. Тя се чете много лесно и леко. В началото е комедия...поне беше за мен. Доста се смях. Написана е по този лек и развлекателен начин, който те кара да четеш всеки следващ ред без да спираш или да прескачаш. 
  Разказва се за Карълайн, която от доста време, визирайки няколко месеца, е изгубила своето О и всяка вечер спи сама и на сухо, докато съседът й- Саймън, има доста разнообразни креватни упражнения, които се чуват през стената, която делят. Самата книга започва с това как тя чува шума от акта на двамата души отвъд стената, които са толкова бурни в това им действие, че събарят една картина на главата й. Трите му жени свършват по доста... интересни начини или по-точно, с доста интересни звуци. Наистина е забавно да се чете, особено когато Карълайн се запознава със Саймън. Тогава става доста забавно, за мен. 
  Алис Клейтън е наистина добра в описанията и ще ви накара да се зачудите кога, по дяволите, ще може отново да изпита О! Защото е наистина дразнещо да четете развитието на нещата...без почти никакво развитие в нейните...не знам, липсващи О-та?
  Леле, нещо хич не мога да се изразя, че да привлека интерес, но истината е, че мисля, че самото заглавие е достатъчно да привлече не само внимание, но и интересът на даден читател. Аз съм фентъзи-привърженик, но щом прочетох книгата...е, можете просто да разберете колко е добра книгата.
   И забавна. На много моменти. 
  Просто ако я прочетете ви гарантирам, че ще се забавлявате наистина много и едва ли ще съжалявате. Разбира се, книгата трябва да е по ваш вкус и заглавието си подсказва, че е еротика.
  Втората книга се казва З като закови ме и нямам търпение да я прочета, но съм сигурна, че е точно толкова добра, колкото и първата, ако не и по-добра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...